Prodaja na spletu

Izdelava spletnih trgovin je za mojstre kateri se radi ukvarjajo z izdelovanjem, programiranjem in na nek način je to umetnost, ker moreš vedeti kaj je lepo, kaj ljudje pričakujejo, ko izdelaš spletno stran. Sploh pa je najbolj pomembno, da je spletna trgovina narejena na preprosti osnovi.

Website Design and Development | Vancouver WA | 360-607-4767

Mene in marsikoga, ki ga poznam že mine vse skupaj, ko vidi kako dolg postopek je preden lahko nek izdelek naročiš. Res postopek je tako dolg, da si že premislim in se mi sploh ne da tega naročiti več. Sama sem ravno v srednjih letih, nisem ne stara ne mlada in vidim, kako se ta mladina danes hitro uči. Moj bratranec, ki je star petnajst let že ve mnogo stvari o spletu, kako prodajati, izdelovati kaj, res ne znam vam povedati, ker še tako sama ne razumem določenih reči, bi res potrebovala neke inštrukcije, da bi vedela kaj je kaj, pa mali točno ve kratice kaj pomeni kaj in če on ne bo nek računalničar potem mislim, da res noben ne bo.

Your Guide To This Weekend's Shopping Events | Shoppist

Pri tako rosnih letih že toliko ve, kako bo šele pri petindvajsetih letih, bo že pravi mali računalnik on sam. Ampak ni pa v redu, da je tako mlad in že toliko za računalnikom, ker niti ni dobro za njega kot otroka v razvoju, kajti vseeno mora dati svojo otroškost skozi, se igrati in ne misliti samo na neke igrice in ne vem kaj vse, za to še bo čas prej ko slej. Tako da starši vseeno glejte kaj vaš otrok počne, da ne bo preveč zasvojen s tehnologijo kot moj bratranec! To ni dobro za otroka, bo še čas, da bo lahko skoz to delal, sedaj naj bodo otroci to kar so – otroci!