Najbolj od vsega prija masaža!

Kaj najbolj prija po napornem dnevu? Masaža! Da nas naš dragi oziroma draga lepo zmasira, da se po napornem dnevu popolnoma odpočijemo. Ampak za zares popolno sprostitev, pa je najboljše obisk masažnega salona.  Dnevi so lahko zelo naporni, sploh če imamo tudi zelo naporno službo, sploh kjer je veliko fizičnega dela. Lahko vam dam predlog, boljšim polovicam kako svoje druge boljše polovice osrečiti? Če pridete prej domov, pripravite vajino spalnico čarobno, romantično, s svečkami, cvetjem morda, čokolado, sadjem, ne vem, karkoli se vam zdi romantično in seksi.

Potem pa je pika na i samo še masaža, da vas popolnoma sprosti in mislim, da je to to. Ne rabite biti neki profesionalci, da zmasirate svojega partnerja oziroma partnerico, tukaj ne rabite biti sedaj strokovno podkovani, dovolj je že amatersko. Vaši ljubljeni se ne bodo pritoževali, če boste bolj grobi ali nežni, njim je vseeno kako počnete, glavno da nekaj naredite za njih, to je že veliko. Nato pa jo lahko presenetite s idealnim in cenovno ugodnim darilom, ki ga lahko podarite kar tako, brez posebnega razloga – darilni bon za masažo.

Sama mojega dragega velikokrat presenetim, ker ga imam izredno rada in rada vidim, da je srečen. Kajti najbolj lahko moškega osreči njegova partnerica in obratno. Vsaj pri meni je tako, kako je pri drugih ne vem, ne morem trditi, ampak ko imaš nekoga resnično rad narediš zanj popolnoma vse. Se strinjate z menoj? No, če še niste tega preizkusili, potem preizkusite čim prej, to je nekako dobra popestritev za vaš odnos za zakon. Tudi mene je presenetil za rojstni dan ter mi podaril bon za SPA razvajanje, kjer sem lahko šla tudi na masažo. Celi mesec sem bila popolnoma spročena in brez vozlov,… hmm sedaj ko to pišem, upam da bo to tudi moje darilo za božička.