Prehransko dopolnilo

prehranski_dodatki_trgovinaVeliko raziskav je že pokazalo, da ljudje z današnjim prehranjevanjem ne dobimo vase dovolj potrebnih mikro hranil ter antioksidantov in, da je pri veliko ljudeh pomanjkanje le enega od teh dveh še veliko bolj pogosteje pa vitaminov in mineralov. In pa še povrh vsega tale stres in hitro življenje, vse to je med seboj izredno povezano. Zato pa lahko pripomorejo oziroma pomagajo prehranska dopolnila, da lahko nekako uravnotežimo vse skupaj, da bo dobro za naše telo. Imam prijateljico, ki študira, zraven pa še dela preko študentskega servisa. Punca je izredno pridna, da lahko dela, ter še naredi zraven šolo.

To terja veliko prostega časa, zato nima niti časa za normalno kosilo, da se lahko usede ter v miru poje nekaj zdravega. Dela v službi kot natakarica in imajo venomer gnečo, tako, da nima časa niti enega jabolka pojesti, kaj šele, da bi kaj drugega zdravega pojedla. Dela šest do osem ur na dan, in tam tudi veliko kalorij porabi, se zelo utrudi. In zaradi tega potem njeno zdravje tudi slabi, ker nima pravega prehranjevalnega sistema.

imagesTisto malo kaj poje takrat, ko si lahko to privošči to ni nič. Potem pa še na fakulteti med predavanji tudi ne moreš jesti, kajne. Ko pa ima prosti čas pa ga porabi za učenje in sploh nima nič kaj od svojega življenja, če gledamo teoretično. Samo delo in šola, to je to kar počne. Zatorej, če se le da glejte, da se vsaj zdravo in petkrat dnevno ali štirikrat dnevno prehranjujete!