Stopalke za motor

Jaz sem maher na motorje in s svojim motorjem se vozim tako v službo in vse. In jaz grem en dan v službo kot vsak dan ob isti uri in mi je motor neke štekno! Stopalke za motorStopalke za motorje, prednje ali zadnje so me ta dan pustile konkretno na cedilu in po dolgem času sem se potem moral peljati v službo z avtomobilom in če grem z avtomobilom v službo je vedno problem v mestu najti neko prosto parkirno mesto! Iščeš nek prostor pol ure preden ga najdeš pa še to moraš na koncu petnajst minut hoditi do svoje službe, ker najdeš parkirni prostor tako daleč.

Po službi, ko sem prišel domov sem se nato cel dan kaj mi je še ostalo ga, ukvarjal z motorjem. Bil sem jezen, ker se je to tako iznenada pokvarilo, ker ponavadi že nekaj dni prej vidiš, da nekaj ni več ok z motorjem in že veš, da bo kaj prenehalo delati, tako pa mi ni bilo jasno, kako je lahko iznenada prišlo do tega.

Kaj naj pač pri tej tehnologiji hitro kaj crkne in meni je pač kar naenkrat. Saj v večernih urah sem to popravil in je drug dan spet delal kot nov, ampak sem moral iti še prej dvakrat k mehaniku, tam kjer pač prodajajo neke dele, da sem kupil kar je bilo potrebno in nato zmontiral, da je vse šlo tako kot je bilo prvotno mišljeno.