Vrata

Vhodna vrata in vrata nasploh so pomemben del objekta v katerem živimo. Več info o vratih nasploh lahko najdemo pri AJM, kjer si lahko izberemo kakšna hočemo imeti, v kakšni barvi in tako naprej. Ko sem bila enkrat pri prijatelju doma sem kar onemela, ko sem zagledala vhodna vrata in nato še vsa notranja, saj ima takšna zelo posebna, ki jih nima vsakdo doma, ampak le izbranci.

vrata pirnar 3

 

Tako sem se zagledala v njih, da bi si jih najraje kar odnesla s seboj domov, da bi jih zamenjala z mojimi. In nato, ko sva se pogovarjala, sva prišla na temo vrat, zato sem ga tudi vprašala kje jih je naročil, in mi je rekel, da mu je vse to naredil AJM. Sama pa imam v planu narediti celotno zamenjavo v kratkem, tako okna kot vrata, in sedaj sem prepričana h kateremu ponudniku bom šla.

deloindom_vrata_ajm_1

 

Že tako sem na začetku imela namen iti k njim, vendar sem še vseeno malce iskala ponudnike naokoli, vendar sedaj pa sem popolnoma prepričana in odločena, kdo mi bo vse to zamenjal! In kolikor sem ugotovila iz pogovora razvidno, tudi cene niso pretirane, saj o cenah nisem spraševala, sem pa kasneje ko sem prišla domov pobrskala na njihovi spletni strani kaj vse ponujajo, in sem spoznala da imajo veliko paleto različnih stvari!