Vroč plan in pol

Jaz se spomnim, ko je pred meseci nazaj imel naš kolega fantovščino in smo si drugi njegovi povabljeni na fantovščino rekli, da ga bomo malce presenetili in da bo malce smešno vse skupaj, da bo v zadregi. V sexshop spletni trgovini smo namreč našli neko ljubezensko lutko in smo vsi dali denar na stran in mu jo kupili tako malo za štos.

MajiceSo.in - Tisk na majice - GOTOF SI! FANTOVŠČINA

Ta ljubezenska lutka je bila Pamela tista zelo slavna igralka. Ker kaj veš kaj če se kdaj skregata s svojo punco, kasneje ženo in bo potreboval malce sprostitve jo bo pač našel v tej ljubezenski lutki. Hec hec. No, nikoli se ne ve kaj vse in kdaj bo kaj počel z njo, ko jo bo dobil. No in, ko je prišel dan, da mu jo izročimo in ko je to darilo odprl mu je šlo ful na smeh!


Ni vedel ali se naj smeje ali joče, ker je bilo tako smešno in še najboljši del, ni vedel, če bi kasneje to naše darilo sploh pokazal punci oziroma ženi, ker bogve kaj si bo mislila je rekel in bi si še kje izmislila, da jo mora vreči stran. Ampak rekel je, da je to res super inovativno darilo, da kaj takšnega ni imel niti malo v mislih, da bomo prišli na to idejo. Rekel je, da bo lutko skril, da je punca ne bo videla, ker kaj veš kdaj nastopi kriza in jo bo potrebno uporabiti je rekel tako v šali. Takrat sem pa tudi bil vesel, ker mu je bilo darilo tako zelo všeč. Ha, sem pa dober nakupovalec daril, a!