Akrilno steklo

Dolgoletne izkušnje in visoka kakovost obdelave, podjetje Acrytech Pečenko uvrščata med vodilne v izdelavi tehnološkega posodja industrijskih komponent iz akrilnega stekla.

Podjetje Acrytech Pečenko izdeluje tehnološke posode, izdelke za promocijske materiale, elemente za notranjo opremo, elemente scenografije ter unikatne izdelke za različne namene. Vse to iz akrilnega stekla!

 

Akrilno steklo je osnovni in v njihovi proizvodnji najpogosteje uporabljeni material. Lahko ga režejo, krivijo, toplotno preoblikujejo, 3D rezkajo ali lepijo, po končani grobi obdelavi pa ga še spolirajo do visokega sijaja.

 

Če potrebujete izdelavo prototipa Vašega izdelka, je Acrytech Pečenko pravi naslov. Podjetje bo prisluhnilo Vašim željam, Vam pomagalo tako pri oblikovanju in načrtovanju, kot tudi pri izbiri materiala.

Podjetje Acrytech Pečenko je zanesljiv in prilagodljiv partner pri prenosu ideje z risalne površine v razvojni prototip. Za sprejemljivo ceno, bodo prisluhnili vašim željam in se držali dogovorjenih rokov.