Kako se urediti?

Mislite, da je ena zapestnica dovolj v vaši prelepi škatlici z nakitom? NE! Če hočete biti modne morate vsega imeti po par odtenkov in barv, to vam govorim iz lastnih izkušenj. Saj tako ali tako pomojem imate po več kot deset barv, ampak povem za tiste, ki pa mogoče imate doma samo eno zapestnico, ene uhane, eno uro in tako naprej. Nikakor! Če ste oblečene rdeče, morate tako tudi kombinirati nato, če ste oblečene modro pa spet drugače.

Če daste nase preveč barv bo že na koncu izgledalo kot da ste s cirkusa pobegnile, pa nimam nič proti cirkusu, samo tako se reče! Ker včasih, ko grem po mestu, aleluja, se prav križam, kako so ene skupaj napravljene. Pa včasih sem delala v gostinstvu in ene ženske so prišle tako naličene, da so imele pol šminke na zobeh, da ne govorim, kako so imele zasenčene oči, pod očmi natančneje.

Zapestnica Blue Sea - 8,70 EUR : Anatis d.o.o. :: Spletna trgovina

Pa še turkizne oziroma modre barve, da ja še bolj čudno izgleda, pa potem polno nekega nakita, prav na smeh mi je šlo, kako nekateri nimajo okusa za stil in modo. Saj že res, da marsikdo nima denarja, da bi si ne vem kaj vse kupil, ampak s tistim kar pa imate bi bilo dobro, da veste kako se kombinira. Pa recimo enkrat sem videla te eno, ko je imela turkizno obarvane oči zgoraj in spodaj potem pa je bila oblečena cela rdeče.

Kaj? Malce je čudno no, vsaj meni. Pa tudi enkrat sem šla na javno upravo in sem eno takšno videla tam! Oprostite, ampak če se dela v neki javni upravi pa bi se ja moglo vedeti kako se skupaj vsaj za silo napraviti. Ene si res preveč vsega dajo nase, da sploh niso več privlačne. Tako da velikokrat je manj več, zapomnite si to!

Zapestnica 6 - Z-01 | Zapletina