Kamen na kamen – Palača!

V večjih mestih in tudi ne večjih mestih so že marsikje postavili fontane, ki so naravnost prečudovite. Kamnoseštvo ima najverjetneje veliko dela, da naredi nekaj takšnega. Mestu oziroma vasi daje fontana nek lep pridih, zaradi katerega izgleda vse skupaj v še lepši luči. Spomnim se, ko sva šla s fantom na sprehod nekam in je tam bilo to, bil je večer, temno in izgleda tako zelo romantično.

sable-06

Ali pa tudi razne lepo okrašene potke dajo parom še bolj romantično vzdušje. Ni vse samo v tem, da gredo na primer mladi pari v neko zelo imenitno restavracijo ali pa v terme na oddih, da bo vse romantično, tudi sprehod lahko vse polepša, kar je tudi veliko odvisno od tega, kje se v tistem trenutku nahajamo. Kje bi vam bilo se lepše sprehajati? Nekje, ko bo vse blatno, neurejeno, da vse raste na vse strani in tako naprej, ali nekje kjer je vse urejeno kot da bi bil v pravljici? Jaz mislim, da bi vsak izbral tole drugo opcijo.

Pojdite kdaj na splet ter poiščite lepe kraje kamor boste popeljali svojo simpatijo ali pa ženo, punco. Lepih krajev je res veliko, samo morate se zganiti in se odločiti katerega boste izbrali prvega, kot prvo destinacijo kjer boste preživeli lep dan.