Oddih v naravi

Tudi otroci potrebujejo kdaj svoje počitnice, kot recimo v šoli, ko imajo tole šolo v naravi in podobne reči. Apartmaji in prenočišča so več kot odlična za njih, kajti za otroke je pomembno samo to, da jim je tam zanimivo, notranjost prostora jim sploh ni pomembna, če povem po resnici, vsaj z mojima otrokoma je tako.

walk-in-the-woods-linda-crockett - NaijaStories.

Potem pa še to, da so tam na razpolago določene aktivnosti, kot so na primer, vožnja s kolesi, razni zanimivi pohodi, potem kakšno jahanje s konji, če jih imajo mogoče na tisti domačiji kamor se pač gre s šolo v naravi in podobno. Sama, ko sem bila mala in smo šli z osnovno šolo nekam in smo imeli aktivnosti kot so, plezanje po steni, streljanje v tarče z loki, plesi ob večerih, druženje in res je bilo fenomenalno, da otroku takoj mine čas.

Exercise - Interval Training

Ker če ima skozi kaj za delati čez cel dan se tako na koncu utrudijo in takoj zaspijo, niti niso nič čez dan v sobah, kaj šele na kakšnih elektronskih zadevah kot so mobitel in tablica. Da otroci zdržijo en teden brez te tehnologije smo res na konju, ker so že tako ali tako razvajeni. Današnji otroci, če jih starši sami ne priganjajo naj gredo ven se ne bodo nikamor zganili in bodo samo za temi računalniki. Treba je iti na zrak v naravo! To je pravo življenje!