Senčila

downloadEnkrat na teden, če ne že kje dvakrat na teden je super, če se umije okna hkrati pa, da se očistijo tudi senčila, ki so na oknih. Prah zelo hitro pride na oboje še posebej, če ste doma blizu ceste ali železnice ali pa mogoče kar obojega. Najlepše je, če ste doma nekje stran od prometnega vrveža saj prah tako ne pride hitro v vaše stanovanje, če pa ste v prometnem vrvežu doma pa vam pač ne preostane drugega kot pa to, da vsake toliko časa se spravite na pospravljanje, druge opcije tukaj res ni. Pospravljanje je meni osebno v užitek saj se ob tem sprostim.

Spomnim se, ko sem še hodila v šolo in je bil čas za učenje. Ali sem takrat, ko bi se mogla iti učit šla jest ali pa sem šla pospravljati, vse sem počela samo, da se mi ni bilo treba iti učiti. A, ko pa sem imela čas samo zase in ne za učenje takrat pa je bilo vse normalno. Ni se mi mudilo ne jesti niti pospravljati samo lenarila sem. Tako kakor si naredimo tako tudi imamo. Sama sem bila lenušček v preteklosti in do sedaj se tudi ni nič kaj spremenilo.

Ne me narobe razumeti, rada opravljam svoje delo in vse, vendar, če imam le možnost sem najraje v postelji ovita, skrita pod odejo.