WOLT kupon koda

Lačen? Ne veš kaj bi kuhal? Tukaj je rešitev…

Dobra novica. Wolt dostavo si lahko naročiš tudi, če nisi policist 😂. Šalo na stran… dostava hrane je preprosta, izbira pa velika. Pravkar sem preizkusil, snel WOLT aplikacijo na svoj iPhone ki je brezplačna. Se registriram, ob registraciji še uporabim tole kodo za 5 eur in jo izkoristim že kar ob prvem nakupu. Kako super, ker ponavadi je to omejitev, da lahko komaj pri drugem nakupu izkoristiš. Plus točke wolt… plus točke!

Ok, oddam naročilo. Dobim obvestilo, da so sprejeli moje naročilo in da bo dostavljeno ob natanko 13:42 uri. Da vidim, ali bodo točni. Dobim novo obvestilo, da je naročilo bilo prevzeto. Tukaj me preseneti live tracking kolesarja, ki mi sedaj pri -2 vozi hrano. Woow… ampak se sprašujem, bom morda prejel hladno? Spremljam, kje se giblje, vidim da pred mano opravlja še eno dostavo. Nisem prepičan, da mu bo uspelo. In res mu ni… zamudil je celo minuto 🙂

Zelo prijazen mladenič s kolesom mi je dostavil hrano, kljub dejstvu, da je s kolesom in zunaj res hladno (-2 stopinji) je bil prijazen, lepo pozdravil in zaželel dober tek. Vse pohvale, nove plus točke Wolt.

Trenutek resnice – ali je hrana hladna! Ni! Kot kaže, so tile WOLTovi nahrbtniki mini pečice. Embalaža lična, pač druga od dostave ne moreš pričakovati. Hrano sem prejel v Woltovi brendirani vrečki. Zelo simpatična. Na vrečko pripet račun s priposom Dober tek.

Ok, gremo do hrane. Še vedno topla. Okusna. Zelo pohvalno. Restavracija, plus točke!

Navdušen sem na to dostavo in zagotovo lahko trdim, da bom hrano iz WOLTa še naročil.