Zaslužen oddih

Se sprašujete kaj podariti svojim najdražjim za rojstni dan, kakšno obletnico ali karkoli drugega, ko je treba nekoga obdariti pa vam nikakor ne pade na pamet le kaj bi lahko bilo tisto the one darilo. Nočete nekih materialnih stvari kupovati, ker se vam zdi nesmiselno kupovati nekaj kar kot prvo nobenemu nič ne pomeni, lahko imajo doma samo za okras, plus tega ponavadi za darilo dobijo to skoraj od vsakega drugega, ker grejo kupiti v isto trgovino že zavita darila in seveda vi nočete biti eden izmed tistih, ki bi bili enaki kot vsak drug.

Image result for ajdovščina

Če hočete izstopati si preprosto morate omisliti nekaj posebnega. In meni osebno se zdi neka posebna gesta, darilo to da nekomu podariš kakšen vikend paket s partnerjem, da gresta na oddih, ni to nekaj bolj posebnega kot pa neko bedno darilo ko ga samo kupiš tam v trgovini?

Image result for ajdovščina borea rooms

Pri kakšnih vikend paketih pa preprossto izberete neko destinacijo kam želite svoje obdarjence da gredo, na primer Ajdovščina prenočišče in potem gredo lepo tja, kjer jih tudi razvajajo, seved odvisno od tega kakšen komplet kupite obdarjencu, da je kaj manj vključeno oz., da je kaj več vključeno in tako naprej. Potem stvari, ki so vključene oz. niso vključene je tako kot pri avtomobilu, ko ga kupujete, ko samo dodajate neko dodatno opremo in potem je znesek za avto vedno večji dokler ne pridete do neke točke, ko pa si rečete, več od tega zneska pa ne grem, in enako tudi s tem darilom glede vikend paketkov, ali pa celotedenskih paketov. No, pa hitro razveselite koga!