Inštrukcije, in to poceni!

Vsi vemo, da študentje nismo neki bogataši. Še delamo preko študentskih servisov zraven šole in še tam nam jemljejo nam težko prigaran denar stran, nato pa se nam še v šoli oziroma faksu zalomi in potrebujemo neke poceni inštrukcije kot recimo tukaj, kajti nekih dragih si res ne moremo privoščiti. Res kam gre ta svet!

Scenario-based Learning « Rapid eLearning | Adobe Captivate Blog

Tam politiki imajo po tisoče evrov in se bunijo, ko bi mogoče mogli dati par evrov stran pa govorijo kako ne morejo preživeti čez mesec a tukaj pa študent dela za samo dvesto evrov na mesec pa še to ti država jemlje stran plus tega si morajo nekateri sami plačevati stanovanje s temi dvestotimi evri! Sramota, prav sram me je v kakšni državi živim! Že tako se študentje mučimo, ko se moramo učiti in delati hkrati plus vsega tega pa še moramo biti prisotni na faksu, da smo na tekočem s snovjo. Res moramo biti iznajdljivi, da nam vse skupaj rata.

YOUR LEARNING PREFERENCE | RB Ttrainings Concise Learning™ - Visual Mapping (Mind Mapping)

In saj ni logično, da potem kakšnega predmeta ne naredimo in se sami nikakor ne moremo naučiti plus tega pa potrebujemo inštrukcije. Če ne bi rabli nekateri delati in še doma pomagati, da se preživi čez mesec bi lahko bili vsi odličnjaki! Ampak ne, pač živimo v Sloveniji in imamo tak glup sistem po domače rečeno. Upam samo, da enkrat čimprej grem ven iz te države, ker drugače bom delala za petsto evrov na mesec in ne bom imela nič od življenja, razen če bom politik potem se bo dalo več kot odlično živeti!