Kupi d.o.o.

Se želi kdo preizkusiti v vlogi šefa, oziroma, da bi vodil svoje podjetje? Potem je čas za nakup podjetja! Tako lahko potem vsak sam pri sebi vidi, če je za ta posel, če je res vse tako simpl kot izgleda, lahko tudi vidi, če bo njemu oziroma njej takoj uspelo dobiti veliko količino denarja, če bo šla prodaja, če bo šlo v glavnem vse kar se pač tiče z vodenjem podjetja. Sama imam podjetje, ki se ukvarja z modo in ženskimi rečmi v glavnem in moram priznati, da je kar naporno.

Firmica d.o.o. | Moj Oglasni Prostor

 

Čeprav že vrsto let delujemo in ja, so bili prvi trenutki najtežji, ampak še vedno je težko. Treba je gledati in iti z modo naprej, potem je treba gledati, da so modne revije, da ne govorim o manekenkah pa do resnega dela, da ko se dela se res dela. Potem vodenje določene papirologije. Res svašta je teh reči.

Saj ne rečem, da mi je sedaj težko delati to delo, to ne, to je moja služba, moje podjetje in moj hobi, torej to pomeni, da je to moja strast. Vendar pridejo pač dnevi ko si na dnu in komaj čakaš da bo dneva ali pa meseca konec, ker je vse tako natrpano, potem nekaj časa ni kaj za delat, potem spet tisti veliki bum in tako naprej. Ja so vzponi in padci, ampak to je del posla in del življenja. Ni mi žal da imam svoje podjetje, ampak povedati želim samo to, da če imaš podjetje je to resna stvar, ki jo je treba vzeti v roke resno in se ne igračkati!