Najboljši lovci uporabljajo najboljšo Sauer lovsko opremo

Lovska oprema je zelo uporabna pri lovu, česar se zavedajo tudi lovci, predvsem izkušeni. Vsekakor pa je pomembno upoštevati, da se oprema razlikuje tudi glede na način lova, pogoje tega in prav temu bodo lovci prilagajali potrebno lovsko opremo. Vsekakor najboljši lovci uporabljajo najboljšo lovsko opremo, med katero je tudi Sauer lovska oprema, oprema, ki je zelo razširjena, rabljena in močno priljubljena pri večini lovcev.

Zgodovina blagovne znamke Sig Sauer sega v leto 1876, ko je bilo vzpostavljeno sodelovanje med švicarskim podjetjem Schweizerische Industrie Gesellschaft (SIG) in nemškim podjetjem JP Sauer & Sohn. Lovska oprema, ki se prodaja pod blagovno znamko Sig Sauer, je postala prepoznavna po vsem svetu zaradi visokokakovostne izdelave, popolnega prileganja, zanesljivosti in odlične kakovosti materialov.  Zračna lovska oprema Sig Sauer ima enak videz, mere in težo kot njihove strelne, zaradi česar so popolne za usposabljanje ravnanja s tovrstno lovsko opremo. Sauer je najstarejše nemško podjetje za proizvodnjo lovske opreme. Ustanovljen med letom 1751, ponuja najmočnejšo kaskadersko in lovsko opremo. Za izdelke je značilna visoka kakovost, natančnost in delovanje, ki temelji na najnovejši tehnologiji.

švicarskim podjetjem Schweizerische Industrie Gesellschaft (SIG) in nemškim podjetjem JP Sauer & Sohn. 

SAUER 100

Sauer 100 je univerzalen model, ki ima vse osnovne lastnosti, ki so značilne za lovsko opremo. Gre za koncept, zasnovan tako, da doseže pozornost vsakega lovca in izpolnjuje vse potrebe tega. Natančen, zanesljiv, na voljo po zelo privlačni ceni. Sauer so hladno kovani iz najkvalitetnejšega jekla. Poryte imajo mat brušeno površino in nimajo odprtih merkov. Sauer so izdelani v Nemčiji. Najnovejši dosežki CNC tehnologije so omogočili, da se cev popolnoma ujema z delovanjem vijaka. Proizvajalec zagotavlja visoko natančnost.

Delovanje ključavnice je nemoteno, po standardu, na katerega nas je navadilo podjetje Sauer. Konec ključavnice ima trojno zaklepanje. Težo sprožilca je mogoče prilagoditi v območju 1000-2000 gramov. Nabojnik je pakiran in vsebuje, odvisno od skupine kalibrov, od 4 do 5 nabojev. Ta model ima tristopenjski sistem za zavarovanje (odklenjen, zavarovan, vendar ključavnice ni mogoče odpreti, zavarovan, vendar se ključavnica lahko odpre).

SAUER 100 Classic

To je različica s klasičnim nosilcem iz trpežnega bukovega lesa. Oblika nosilca prevzame maksimalno ergonomijo s klasičnim videzom. Odlična izbira, ki nikoli ne razočara je pravzaprav Sauer lovska oprema, ki je upravičeno na lestvici med najbolj priljubljeno lovsko opremo.